You are currently viewing Calatoria cu copiii: cazare in hoteluri si apartamente

Calatoria cu copiii: cazare in hoteluri si apartamente

  • Reading time:3 mins read

la nevoile familiei, desi destinatia si bugetul ales au, de asemenea, multe de spus.

Apartamentele si hotelurile sunt locurile de cazare preferate atunci cand calatoriti cu copiii, pentru confortul pe care il reprezinta, desi va depinde de bugetul nostru si de timpul in care ne aflam la destinatie, deoarece, de exemplu, multe apartamente nu sunt inchiriate pentru sejururi scurte. Vestea buna este ca poti gasi cazare in regim hotelier Sector 4 de la https://www.mrg.apartments sau in orice alta parte a capitalei, spre exemplu, pentru toate preferintele si nevoile grupului in care calatoresti.

Mai presus de toate, apartamentele sunt recomandate, deoarece au avantajul ca ne putem pregati propriile mese ori de cate ori dorim, nu exista programe fixe si nu trebuie sa ne facem griji cu privire la alimentatia copiilor. Mentinerea rutinelor obisnuite, la care cei mici sunt atat de sensibili, este mai usoara.

Apartamentele sunt, de asemenea, cea mai buna optiune pentru familiile numeroase, care nu pot sta in aceeasi camera de hotel. In plus, noile complexe sunt de obicei axate pe familii, avand servicii precum locuri de joaca, zone de recreere si piscine pentru copii. Unele includ curatarea apartamentului, inclusa in pret sau cu costuri suplimentare.

Orele de masa sau lipsa spatiului intr-o camera de hotel pot fi obiectii majore, in functie de varsta si obiceiurile copiilor.

Alegerea cazarii potrivite pentru vacantele cu copiii

In functie de bugetul nostru, putem alege intre diferite categorii, atat hoteluri, cat si apartamente, care sunt in general clasificate in functie de numarul de stele. Este convenabil sa va informati bine despre ce servicii si facilitati veti gasi la cazare si sa va asigurati ca acestea sunt unitati prietenoase pentru copii.

De exemplu, problema meselor: aveti un loc in care sa puteti gati pentru cei mici? Exista un cuptor cu microunde in apartament? Exista magazine in apropiere unde putem cumpara ceea ce avem nevoie?

Aveti patuturi disponibile sau paturi suplimentare? Este o taxa pentru ele? Exista scaune inalte in restaurant sau lounge? Hotelul sau apartamentul este accesibil cu carucior pentru bebelusi? Exista un ascensor?

Daca facem rezervarea noi insine online, putem consulta toate informatiile pe site-ul hotelului sau apartamentului sau putem contacta departamentul de informatii si rezervari,  unde lucreaza de obicei persoane  destul de prietenoase si dispuse sa raspunda la intrebari.

O problema care nu este intotdeauna clara este ce platesc bebelusii si copiii in hotel, de la ce varsta platesc sau care este reducerea aplicata.

Este important sa ne asiguram de aceasta problema, deoarece putem gasi o surpriza neplacuta atunci cand ajungem la hotel, daca platim pe loc si descoperim ca sunt costuri ascunse.

In apartamente, deoarece pretul depinde de obicei si de numarul de ocupanti, trebuie sa se clarifice si daca bebelusii sunt sau nu numarati. In mod normal, copiii sub doi ani nu platesc daca stau cu parintii si dorm intr-un patut sau in patul cuplului, dar nu strica sa intrebati inainte.