You are currently viewing Cu produse din magazinul Tozmobile dispozitivele pot fi protejate, iar functionarea lor optimizata

Cu produse din magazinul Tozmobile dispozitivele pot fi protejate, iar functionarea lor optimizata

  • Reading time:5 mins read

In prezent, nu exista adult sau copil care sa nu posede cel putin un dispozitiv. De la declansarea pandemiei si din momentul in care s-a decis ca scoala sa continue online pentru protejarea copiilor, a cadrelor didactice si a familiilor acestora, chiar si elevii din ciclul primar au primit tablete.

De fapt, sunt copii care au mobile de la gradinita. In trecut, ajungea telefonul fix pentru o familie, in prezent, fiecare are telefonul lui si laptopul lui.

Digitalizarea in masa a comertului, a serviciilor, a informatiilor, a surselor de divertisment si chiar a invatamantului a dus la crestarea vanzarii dispozitivelor.

Telefoanele mobile nu sunt ieftine dupa cum nici computerele sau laptopurile nu sunt ieftine. In cazul in care intr-un magazin sunt telefoane care costa sub 500 de lei, acesta este un semn ca nu sunt de cea mai buna calitate. Un laptop care costa mai putin de 1500 de lei nu va avea viata lunga.

Pentru o persoana care obtine venituri numai din salariu sumele de mai sus reprezinta insa un efort financiar care se impune sa fie protejat, fiindca:

-valoarea facturilor lunare este destul de mare,

– cosul zilnic al alimentelor este din ce in ce mai scump,

-in curand la toate aceste cheltuieli se adauga cele cu incalzirea,

-salariatul trebuie sa aloce bani si innoirii garderobei sale si achizitionarii perechilor de incaltaminte potrivite sezonului, produselor de igiena si de ingrijire personala.

Exemplele pot continua, dar chia si asa cineva isi da seama ca un salariu se termina repede si dispozitivele trebuie protejate cu orice pret, fiindca au o valoare deloc de neglijat.

Accesorii GSM pentru telefoane mobile si tablete se gasesc pe site-ul web al magazinului online Tozmobile si pot fi cumparate de la domiciliu, fara sa se deplaseze cineva pentru: un card de memorie, o husa sau o carcasa, o boxa portabila, un suport de telefon sau o baterie externa.

Cine a ramas fara baterie la mobil, cand cineva suna sa faca un anunt important stie cata frustrare genereaza acest lucru. Bateria externa se dovedeste utila in multe circumstante.

  1. In cazul unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrica de 3-4 zile, bateria externa salveaza de la imposibilitatea comunicarii cu cei aflati departe, cu persoanele care pot solicita servicii sau produse.
  2. Oamenii ajung adesea in zone izolate de lume, dorind sa se relaxezesi acolo nu este electricitate. Bateria externa din bagaje salveaza telefonul. Poate interveni o urgenta. Ce face persoana care nu are unde isi incarca telefonul sa poata sa o semnalizeze?

In cel mai aprovizionat magazin cu accesorii pentru telefoane mobile si laptopuri exista baterii externe puternice capabile sa incarce trei dispozitive in acelasi timp. In ciuda performantelor sale si a celor 8 sisteme de protectie pe care le ofera dispozitivelor, pretul acestui produs este sub 200 de lei.

Se stie ca memoria mobilelor si a laptopurilor este limitata si anumite documente trebuie stocate cu orice pret. Exista carduri cu memorie uriasa in stocul magazinului care pot stoca 3500 de fotografii, multe ore de inregistrari video si de inregistrari muzicale.

Carcasele si husele nu ar trebui sa lipseasca persoanelor care tin enorm la dispozitivele lor si le-au cumparat cu mari eforturi.

Se intampla adesea ca utilizatorul unui telefon mobil sa il puna pe masa, unde isi bea cafeaua si din greseala din ceasca plina sa cada stropi de lichid peste dispozitiv. Una este ca acesta sa fie protejat de husa de protectie care poate fi stearsa repede si alta este ca umezeala sa ajunga in componentele dispozitivului.

Husă Samsung Galaxy S10 Lite S-View Wallet Black asigura protectie totala mobilului si este prevazuta si cu un buzunar in interior, loc in care se pot depozita bunurile valoroase: carduri, bani. Husa de tip portofel costa 178 de lei, dar isi merita pe deplin pretul deoarece:

-ofera telefonului o protectie sigura si totala care acopera toate riscurile. Cu exceptia pierderii sau furtului dispozitivului. Dispozitivul este inchis in acest produs ca intr-un portofel, de aceea nu va fi afectat de socuri, de umezeala sau de temperaturi extreme.

-este o husa inteligenta, prevazuta cu senzori si nu este necesar ca posesorul telefonului sa deschida husa pentru a urmari notificarile sau a raspunde la apeluri.

-datorita felului in care este conceputa husa, portofelul poate fi lasat acasa. In buzunarul ascuns al ei se pot pune banii si cartela de la interfon, de la camera de hotel sau cardul bancar.

Prin intermediul cablului de date se transfera usor poze sau documente din telefon pe laptop si invers, iar cu boxa portabila poate fi data o mica petrecere cu ajutorul ei si al telefonului mobil.

Cand literele de pe tastatura muncita a laptopului se sterg, se poate folosi tastatura wireless multifunctionala mini, negru care costa 100 de lei. Tastatura este foarte subtire si multifunctionala.

Un Mouse optic wireless, X40 2.4 G, mini business portabil costa 50 de lei, opereaza fara fir la o distanta de 10-15 metri, se potriveste la toate laptopurile si ajuta la economisirea energiei.

O multime de accesorii utile si indispensabile celor care detin dispozitive se afla in acest magazin, iar cumparatorii sunt 100 % multumiti de toate produsele comandate de pe site-ul magazinului.

Suporturile pentru telefoane si laptopuri faciliteaza utilizarea lor. Este bine ca persoanele care doresc sa isi protejeze dispozitivele si sa le optimizeze functionarea sa intre in magazin cu lista pregatita si sa aleaga atent produsele de care au nevoie. Sa compare preturile si caracteristicile accesoriilor si sa fie sigure ca toate sunt de calitate premium.