You are currently viewing Doteaza complet orice spatiu medical cu produsele de la  MLM Medical

Doteaza complet orice spatiu medical cu produsele de la MLM Medical

  • Reading time:3 mins read

Spatiile medicale trebuie dotate corespunzator pentru ca toate serviciile sa poata fi realizate in cele mai bune conditii. Fiecare salon trebuie sa cuprinda cateva elemente de baza pentru a facilita munca medicilor si a usura timpul de asteptare a pacietilor. Paturile de spital de la distribuitori autorizati garanteaza calitatea necesara si gradul de confort dorit pentru a le face sederea cat mai usoara.

Materiale de cea mai buna calitate

In conturarea ofertei noastre de paturi pentru spitale, ne punem increderea in producatori de renume. Pentru aceste produse este foarte importanta atat alegerea materialelor, cat si metoda de executie. Fiecare pat este prevazut dintr-un schelet metalic, plus o saltea speciala. Ambele au un grad ridicat de rezistenta in fata uzurii chimice si mecanice. Permit efectuarea unor proceduri repetate de dezinfectare si curatare, fara sa apara urme de deteriorare.

Modele adaptate pentru toate categoriile de nevoi

La MLM sunt disponibile paturi pentru mai multe tipuri de servicii medicale. De la modele pentru nou nascuti, la cele pentru adulti, simple sau cu functii multiple. Exista atat paturi standard, cat si variante automatizate, care sa permita ajustarea pozitiei dupa nevoile pacientului. In aceeasi oferta veti gasi si mese de nasteri, saltele antidecubit, sau paturi pentru terapie intensiva dotate cu numeroase functii si accesorii absolut necesare.

Preturi stabilite personalizat la plasarea comenzii

Costurile pentru un element indispensabil in efectuarea procedurilor medicale se stabileste in momentul in care se plaseaza comanda. Modelul, complexitatea sau functiile suplimentare din dotare sunt indicatori care influenteaza calculul final. Cu toate acestea, ne straduim sa oferim optiuni atat pentru clinici specializate, cat si pentru spitale modeste, care nu dispun de bugete foarte mari in acest sens.

Colaboram cu cele mai renumite clinici si spitale din tara

De peste 15 ani ne concentram eforturile in dotarea institutiilor medicale, pentru a le ajuta sa ofere cele mai bune conditii pacientilor. Putem incheia parteneriate de lunga durata cu oricine alege sa isi puna increderea in serviciile noastre. Astfel, stabilim contracte pentru perioade determinate, timp in care stabilim cate livrari realizam si cate produse sa contina fiecare. Detalii pot fi modificate pe parcurs, tocmai pentru a ne plia pe nevoile beneficiarilor.

Comanda rapid si asistat

Plasarea unei comenzi este un proces foarte simplu. Partea dificila consta in alegerea modelului ideal. Pentru a facilita decizia, va punem la dispozitie un serviciu specializat de consultata care sa va ofere raspunsuri la orie intrebare si toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a face o achizitie in deplina cunostinta de cauza. Ulterior, nu mai ramane decat sa il adaugati in cos si sa introduceti detaliile de livrare, iar noi il vom expedia in cel mai scurt timp posibil.