Go Vita te ajută să lupți activ cu deficitul de substanțe nutritive

  • Reading time:3 mins read

Din categoria nutrienților esențiali, vitamina D este una dintre substanțele de care organismul are neapărată nevoie pentru a funcționa într-un ritm normal. Sistemul osos și cel muscular depind în mod direct de aceasta, fiind responsabilă de absorbția corectă a calciului și fosforului în organism, însă și imunitatea poate fi afectată odată cu înregistrarea unei valori sub nivelul zilnic recomandat. Rolurile sale sunt multiple și tocmai de aceea este nevoie să te asiguri că beneficiezi zilnic de doza optimă. Descoperă oferta la suplimente cu vitamina D și alege varianta care îți satisface întocmai nevoile!

La ce riscuri te expui dacă te confrunți cu o carență de vitamina D pentru o perioadă îndelungată?

Sănătatea este dictată întotdeauna de echilibru. Când acesta nu este atins apar multiple probleme. În cazul carențelor de vitamina D, principalele afecțiuni se vor observa la nivelul mușchilor și oaselor care devin mult mai sensibile. Scade rezistența la boli și infecții, se instalează slăbiciunea acută, iar organismul nu mai este capabil să lupte cu potențialele amenințări. Principalele semne care indică un deficit sunt: senzația prelungită de oboseală și durerile inexplicabile, plus slăbiciune severă la nivelul sistemului locomotor, lucru care îți poate afecta ritmul de viață. Adresează-te imediat medicului atunci când resimți aceste simptome pentru stabili cu exactitate cauza și a dezvolta un tratament.

Care sunt sursele principale de Vitamina D?

Organismul metabolizează în mod natural vitamina D prin expunerea la soare. Cu toate acestea, există și multiple alimente care o conțin pentru a putea asigura rezervele necesare mai ales în sezonul rece când soarele își face rar apariția. Ciupercile, untul, peștele gras, ficatul sau gălbenușul de ou sunt principalele surse naturale. În cazul în care te confrunți cu probleme de asimilare sau de absorbție, suplimentele sunt o soluție optimă prin care să te asiguri că atingi doza zilnică recomandată și te ferești astfel de orice risc.

Cumpără suplimentele potrivite pentru tine de la Go Vita

Go Vita este locul în care găsești rezolvare pentru toate dezechilibrele nutriționale cu care te confrunți. Suplimentele sunt atent selecționate și testate în repetate rânduri în așa fel încât să fii sigur că te bucuri întotdeauna de o variantă sigură, adaptată nevoilor tale.

Vitamina D 3 2000 IU, 100 capsule | Puritan’s Pride este una dintre opțiunile cu care Go Vita te așteaptă pe rafturile magazinului online. Acestea pot fi administrare cu ușurință tuturor persoanelor care au nevoie de o sursă suplimentară de vitamina D și garantează eliberare rapidă în organism, fără să prezinte efecte adverse.

Cu toate acestea, comprimatele nu înlocuiesc o dietă echilibrată, ci o completează. Așadar, dacă îți dorești rezultate pe măsura așteptărilor, asigură-te că apelezi la această soluție doar sub îndrumarea medicului și că stilul tău de viață este unul preponderent sănătos!

Alege suplimentele Go Vita și asigură o funcționare optimă a întreg organismului!