You are currently viewing In functie de ce criterii se achizitioneaza bluza pentru dame?

In functie de ce criterii se achizitioneaza bluza pentru dame?

 • Reading time:5 mins read

Multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt pasionate de tot ceea ce inseamna articole vestimentare motiv pentru care acestea petrec multe ore prin magazinele care comercializeaza articole vestimentare. Partenerii acestora stiu cel mai bine cate ore petrec femeile in magazinele care comercializeaza articole vestimentare. Numarul mare de ore petrecute in cadrul unor astfel de magazine se datoreaza si numarului foarte mare de articole vestimentare care pot fi achizitionate. Si pentru ca femeile doresc sa achizitioneze doar articole vestimentare care le scot in evidenta avantajele este logic de ce acestea analizeaza atat de mult ofertele existente in piata de specialitate.

Criterii ce trebuie avute in vedere pentru a putea fi achizitionata o bluza potrivita

Bluzele destinate reprezentantelor sexului frumos nu trebuie sa fie achizitionate la intamplare pentru ca exista sanse foarte mari ca articolul vestimentar achizitionat sa nu indeplineasca cerintele avute. Pentru ca o astfel de situatie sa poata fi evitata dar si pentru a putea petrece mai putin timp la cumparaturi trebuie sa existe o lista cu criteriile care trebuie avute in vedere in momentul in care se doreste achizitionarea unei bluze pentru dame. Cele care joaca un rol decisiv in stabilirea modelului care trebuie achizitionat sunt urmatoarele:

 1. Materialul din care este realizata bluza. In momentul de fata exista mai multe tipuri de materiale din care pot fi realizate bluzele pentru reprezentantele sexului frumos. Cele mai apreciate materiale de catre reprezentantele sexului frumos sunt matasea, stofa, bumbacul sau tricotul. Fiecare dintre acestea ofera avantaje si dezavantaje asa ca trebuie analizate foarte bine ofertele pentru a putea identifica tipul de bluza care raspunde cel mai bine nevoilor avute.
 2. Forma bluzei. Si din acest punct de vedere exista posibilitatea de a putea achizitiona mai multe tipuri de bluze. Cele mai achizitionate sunt urmatoarele:
 3. Tunica este unul dintre cele mai apreciate tipuri de bluza pentru ca acesta se adreseaza reprezentantelor sexului frumos care au silueta in forma de clepsidra. Avand in vedere ca multe dintre femei au o astfel de silueta este evident de ce bluzele in forma de tunica se numara printre cele mai achizitionate tipuri de bluza.
 4. Nu doar barbatii poarta bluze tip camasa ci si femeile. Acest tip de bluza chiar este indragit de catre o parte a femeilor. Este vorba despre cele care doresc sa mascheze kilogramele in plus pe care le au. Pentru a se putea intampla acest lucru este necesar ca bluza tip camasa sa aiba o croiala dreapta si sa nu fie prevazuta cu volane.
 5. Decolteul in V este un alt tip de bluza care poate fi achizitionata din toate magazinele care comercializeaza articole vestimentare. Evident, acest tip de bluza este preferat in primul rand de catre reprezentalele sexului frumos care au sanii mari pentru ca acest tip de bluza accentueaza acest detaliu. Dar, acest tip de bluza poate fi purtat cu gratie si de catre femeile care nu au sanii mari ceea ce face ca acest tip de bluza sa fie foarte apreciat printre reprezentantele sexului frumos.
 6. Nu in ultimul rand, cromatica bluzei este un element important pentru femei. Acestea acorda o atentie deosebita acestui aspect pentru ca, cromatica le ajuta sa scoata in evidenta anumite aspecte ale corpului si in acelasi timp le ajuta sa mascheze aspectele de care nu sunt multumite. De cele mai multe ori este vorba despre mascarea kilogramelor in plus. Culorile deschise, care nu sunt deranjante din punct de vedere estetic sunt preferate atunci cand se achizitioneaza bluze pentru dame. Evident, rozul este una dintre cele mai preferate culori ale reprezentantelor sexului frumos. Insa, de pe lista cromatica preferata de catre femei nu lipseste albastrul, verdele sau galbenul.

Cele mai calitative bluze trebuie sa fie achizitionate din magazine care pun accentul pe calitate si nu pe cantitate

Pentru ca bluza sa fie utila din toate punctele de vedere este necesar ca aceasta sa fie achizitionata dintr-un magazin care este recunoscut ca fiind magazinul care comercializeaza articole vestimentare foarte bune din punct de vedere calitativ. Exista multe astfel de magazine doar ca trebuie sa fie identificate din multimea de magazine care exista in momentul de fata in piata de specialitate. Calaexclusive.ro, este un exemplu in acest sens. In primul rand pentru ca, comercializeaza o varietate mare de tipuri de bluze femei Calaexclusive, toate fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate. Dar si din alte motive, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

 • Este un magazin online ceea ce inseamna ca procesul de achizitionare poate fi realizat intr-o perioada de timp extrem de scurta.
 • Transport gratuit in cazul in comanda plasata atinge o anumita valoare. De asemenea, faptul ca, comanda este livrata intr-un timp extrem de scurt este un alt avantaj oferit de catre acest magazin.
 • Posibilitatea de a putea achizitiona si alte categorii de produse utile in orice casa este un alt detaliu care face ca acest magazin sa fie apreciat de catre un numar mare de persoane si in special de catre reprezentantele sexului frumos. Lenjerii de pat, batiste copii, prosoape pentru baie sau pentru bucatarie, sunt doar cateva dintre categoriile de produse care pot fi achizitionate prin intermediul acestui magazin online.
 • Nu in ultimul rand, raportul pret – calitate este un avantaj important oferit de catre acest magazin online. Cu toate ca femeile nu prea se uita la bani atunci cand realizeaza cumparaturi trebuie ca si acest aspect sa fie analizat cu atentie pentru a putea evita aparitia problemelor financiare.