You are currently viewing Jocuri cu impuscaturi, populare in randul adultilor si copiilor

Jocuri cu impuscaturi, populare in randul adultilor si copiilor

  • Reading time:5 mins read

 

 

Multe jocuri video necesita o strategie serioasa si concentrare. Daca ti-ai construit vreodata propria civilizatie in Minecraft sau ai luptat pentru viata ta in Fortnite, stii cat de important este sa-ti amintesti unde ai gasit resurse specifice sau unde trebuie sa mergi mai departe. Cu grafica 3D si sunet captivant, mediile de jocuri video sunt extrem de bogate in stimuli. Navigarea in lumea virtuala a jocurilor video este acum foarte asemanatoare cu navigarea in lumea reala. De fapt, explorarea universurilor jocurilor video poate avea un impact pozitiv asupra memoriei in viata de zi cu zi.

Cand trebuie sa jonglezi cu mai multe sarcini si obiective in timp ce navighezi intr-un spatiu virtual, iti exersezi hipocampul. Aceasta este partea a creierului responsabila de conversia memoriei pe termen scurt in memoria pe termen lung, precum si de controlul memoriei spatiale. Cand va mentineti hipocampul in forma, veti vedea o memorie imbunatatita pe termen lung si veti fi mai bun la navigarea spatiului fizic. Daca sunteti predispus sa va pierdeti in drum spre magazin, jocurile video va pot ajuta sa va imbunatatiti memoria pentru indicatii de orientare.

Joaca jocuri video FPS: cunoscut de jucatori ca shooter in prima persoana, un joc FPS, este un tip de joc video care necesita ca jucatorul sa tinteasca si sa traga in adversari. Consta dintr-o scena virtuala realizata realista prin design 3D si plina de oponenti, cum ar fi; monstri, extraterestri, oameni mutanti, soldati si diversi teroristi. Jucatorilor le place adesea sa joace jocuri care necesita tehnici simple si usor de utilizat. Jocurile FPS sunt in general jucate folosind hardware usor, care include; o tastatura, mouse sau pentru unele jocuri specializate, un controler. Aceste hardware sunt operate doar printr-un clic.

Pentru a atinge cel mai inalt nivel de succes in jocurile FPS, jucatorii trebuie sa raspunda rapid atunci cand impusca tinte, iar acest lucru se poate face doar prin imbunatatirea abilitatilor de clic. Acest lucru se face in mod regulat prin efectuarea de teste clic pe viteza, altfel numite teste CPS.

Teste clic pe viteza, masoara numarul de clicuri pe care le poti face intr-un anumit timp. Deoarece precizia si scopul sunt necesare pentru a creste nivelul in joc, practica continua a vitezei de clic ar ajuta la formarea preciziei necesare. Diferite site-uri ofera aceste teste de clicuri pe secunda pentru a va ajuta sa va cresteti performanta in joc. In timp ce majoritatea oamenilor sunt mari fani ai acestor aplicatii si platforme de jocuri, altii pun la indoiala utilitatea lor pentru societate. Dezbateri despre daca aceste jocuri video sunt benefice sau nu au loc de zeci de ani. Desi dependenta lui vine ca un dezavantaj, beneficiile sale inca exista.

Jucatorii au, in general, abilitati intelectuale mai bune, ca urmare a planificarii strategice si a rationamentului care vine cu descoperirea puzzle-urilor, impuscarea adversarilor si cresterea nivelului.

Incepeti ca un incepator poate fi destul de dificil pentru jucatorii noi. Provocarile devin frustrante, iar abilitatile tehnice necesare progresului in joc ar lipsi. Dar, sa nu uitam ca toti jucatorii de succes incep ca incepatori.

Ciclul de practica continua permite loc de imbunatatire. La fiecare esec, un jucator persista si incearca din nou, pana cand se realizeaza progres. Unii cercetatori sustin ca aceasta persistenta aratata de jucatori este aplicabila in viata de zi cu zi, deoarece le imbunatateste increderea si rezistenta.

Majoritatea jocurilor FPS sunt concepute ca jocuri multiplayer. Aceasta inseamna ca poate fi jucat de un grup de oameni. Link-ul https://www.jocurionline.ro/impuscaturi poate oferii o gama vasta de jocuri interesante din categoria impuscaturi!

Cand jucatori diferiti, care impartasesc aceleasi interese, concureaza in aceste jocuri, se formeaza prietenii. Jocurile actioneaza ca conectori, reunind oameni din medii diferite. Acest lucru ajuta la construirea unor relatii sanatoase, care se extind dincolo de joc. Spre deosebire de credinta populara ca jucatorii sunt plictisiti si lenesi, cercetarile au aratat ca jocul acestor jocuri necesita anumite abilitati si intelect coordonate. Angajarea activa a creierului in aceste jocuri poate duce la unele schimbari structurale pozitive, care includ atentie, abilitati sociale si tehnice cu vigilenta mentala generala.

Beneficiile sociale ale jocurilor video au fost dezbatute pe scara larga, deoarece unii oameni sustin ca jocurile video duc la abilitati sociale slabe sau la izolare. Cu toate acestea, in timp ce jocul excesiv de jocuri video poate avea un impact social negativ, jocul video moderat poate imbunatati abilitatile sociale si poate reduce anxietatea. Cand jucatorii sunt capabili sa se confrunte cu personaje fictive intr-o lume virtuala, ei sunt liberi sa experimenteze cu interactiuni sociale, care apoi ii invata ce este un comportament social bun. Cei care experimenteaza anxietate in situatii sociale se pot simti mai confortabili exersand interactiunile sociale in jocurile video, fara consecinte in viata reala. Ei pot fi apoi mai increzatori atunci cand interactioneaza cu ceilalti in lumea reala.

Jocurile video ofera, de asemenea, un cadru social infloritor pentru jucatori. Peste 70 la suta dintre oamenii care joaca jocuri video joaca cu un prieten. In plus, comunitatea de jocuri video este masiva si, cu tehnologia moderna, jucatorii se pot juca oricand cu milioane de alti oameni din intreaga lume. Participarea in lumi virtuale cu alti jucatori incurajeaza comunicarea si cooperarea care se transfera la interactiunile din viata reala. Pe masura ce creierul tau imbatraneste, memoria, concentrarea si capacitatea de a face mai multe sarcini incep sa scada. In timp ce tinerii sunt adesea capabili sa jongleze cu mai multe solicitari mentale diferite simultan, persoanelor in varsta le poate fi dificil sa ramana concentrati chiar si pe o singura sarcina. Cu toate acestea, exista multe modalitati de a-ti mentine creierul tanar, cum ar fi facand puzzle-uri, mancand sanatos, facand exercitii fizice si chiar jucand jocuri video.