You are currently viewing Repatrieri decedati sunt servicii de mare pret

Repatrieri decedati sunt servicii de mare pret

  • Reading time:5 mins read

Se spune ca oamenii nu pot uita niciodata pe cei care ii ajuta cand trec prin cea mai dramatica perioada a vietii. Cele mai grave probleme ale unei persoane sunt: imbolnavirea, pierderea unei persoane dragi,  pierderea casei, divortul (daca nu marcheaza iesirea dintr-o relatie toxica).

Din aceste motive, ei se intorc cu recunostinta catre medic, avocat si personalul de la pompe funebre. Cand o persoana pierde pe cineva drag la mii de kilometri de tara este posibil ca ea sa nu fie dispusa sa parcurga atata drum sa il aduca in tara pe cel apropiat, sa fie ingropat crestineste.  In strainatate nu se calatoreste asa cum s-ar duce cineva pana la piata sau la mall. Biletele de avion sau de autocar se impune sa fie rezervate  cu multe zile inainte.

In plus, degeaba s-ar duce, fiindca implicarea firmelor de pompe  funebre este obligatorie.

Apartinatorul trebuie sa puna mana pe telefon si sa sune reprezentantul unei firme de pompe funebre cu experienta si vechime si sa solicite oferta pret repatriere decedati Romania.

Repatrierile decedati sunt servicii de mare pret pentru ca datorita lor, romanii decedati in strainatate revin acasa sa li se aduca omagiile meritate, flori si lacrimi, iar in cinstea lor sa se organizeze mesele de pomenire.

Asa este legea statului si legea crestineasca: omului sa i se acorde toata cinstea cand paraseste aceasta lume. El trebuie sa fie pregatit atent inaintea asezarii in sicriu, sicriul sa fie pus intr-un mormant sau daca este incinerat, cenusa din dreptul inimii sa fie pastrata intr-un vas de pret la loc de cinste.

In general, apartinatorii respecta dorintele celor care mor, daca exista timp ca ele sa fie exprimate. Au fost oameni care au dorit ca sa li se imprastie cenusa in apa marii sau pe crestele muntilor.

Chiar si mortii singuri sunt ingropati de catre primarii sau de catre oamenii cu suflet din comunitate, de aceea un apartinator are responsabilitati mari fata de cel drag, mort printre straini.

Colaborarea cu firma de servicii funerare debuteaza cu consultanta, cum este si firesc. Familia decedatului este informata despre modul in care decurge repatrierea: de la pregatirea trupului neinsufletit, la punerea la punct a actelor si la efectuarea transportului funerar.

Toate activitatile se sincronizeaza astfel incat repatrierea sa decurga conform planificarii. Nu este usor sa alerge cineva dupa acte intr-o tara straina! Apartinatorul s-ar rataci printre hartii, dar reprezentantul firmei de pompe funebre face acest lucru de mult timp si are experienta necesara, in plus comunica excelent in limba statului respectiv.

O atentie deosebita se acorda trupului neinsufletit. Acesta este preluat decent din locul in care a survenit decesul si dus in sala autorizata de pregatire a decedatilor a firmei respective. Urmeaza toaletarea, imbalsamarea, infrumusetarea, imbracarea si asezarea corecta in setul de sicrie obligatoriu in cazul decedatilor.

Astfel de seturi se gasesc la firmele de pompe funebre si sunt compuse din: sicriu de zinc asezat in sicriu de lemn de esenta tare. Regula prevede ca inainte de plecarea catre tara capacul sicriului sa fie sigilat.

Setul de repatriere compus din cele doua sicrie de dimensiuni standard ca si sigilarea acestora intra in pretul repatrierii. In repatriere se reflecta munca intregii echipe: a celor care alearga sa intocmeasca dosarul de repatriere fara de care nu se poate pleca, a personalului implicat in pregatirea trupului neinsufletit, in asezarea acestuia in sicriu si in manipularea sicriului si a soferilor responsabili care au grija sa conduca atent si sa respecte traseul prevazut in pasaportul funerar.

Toate aceste eforturi merita rasplatite din plin si trebuie subliniat faptul ca ele nu se reflecta in totalitate in pretul repatrierii care se stabileste cu empatie fata de familie.

Firma de pompe funebre Repatriere-Romania ofera servicii de repatriere atat pentru romanii decedati peste hotare, cat si pentru strainii decedati pe teritoriul Romaniei. Cum este si firesc, un asemenea furnizor de servicii serios are mai multe reprezentante atat pe teritoriul tarii, cat si in strainatate si program non-stop.

Echipa de profesionisti este capabila oricand sa actioneze rapid pentru rezolvarea unor urgente.

Oricat ar parea de grea acesta misiune, firma colaboreaza cu institutiile statului din tara in care a avut loc decesul si in 72 de ore poate rezolva orice problema.

De asemenea, firma lucreaza legal si ii elibereaza solicitantului facturi fiscale pentru toate serviciile in cazul in care acestuia i se poate deconta repatrierea.

La romani exista un adevarat cult al mortilor, aceasta fiind o forma de recunostinta fata de persoanele apropiate si dragi care au contribuit la formarea apartinatorului. Pentru ca inca se pastreaza traditiile si inmormantarile sunt urmate de parastase in memoria celor care au decedat, familia nu se poate linisti pana nu stie ca si-a facut datoria fata de decedat.

Firma prezentata mai sus ofera servicii de repatriere de calitate premium, in conditii de maxima igiena, securitate si decenta. Aspectul sicriului adus la capela spune totul despre grija cu care acesti profesionisti indeplinesc datoria de onoare de a se implica in intoarcerea acasa a romanilor care au murit departe, printre straini.

Repatrierea este un serviciu de mare pret care reuneste familii si linisteste apartinatorii, stiind ca si-au facut datoria fata de cei dragi.

Este bine ca exista aceste firme si ca familia indurerata nu este obligata sa se deplaseze pentru a isi aduce in tara decedatul!

Repatrierea demonstreaza multa omenie, de aceea apartinatorul nu trebuie sa renunte la acest serviciu, oricare ar fi pretul sau.

In concluzie, vestea mortii unei persoane dragi departe de tara este devastatoare, dar repatrierea functioneaza ca un calmant care micsoreaza intensitatea durerii.