You are currently viewing Samy Ilie, avocatul salvator

Samy Ilie, avocatul salvator

  • Reading time:5 mins read

Chiar si oamenii nevinovati simt un fior vazand masina politiei la poarta lor. Tensiunea creste cand politistii coboara din masina, bat la usa, se legitimeaza si iau pe cineva din familie la sectie. Toate acestea se intampla in cazuri fericite, fiindca aceasta secventa narativa se poate derula si in alt mod.

Esential este ce face persoana care este luata pe nepregatite si supusa unui tir de intrebari intr-un cadru oficial. A disparut neonul din ceafa care se stingea si aprindea ostentativ si alte modalitati de tortura psihica, dar pentru orice persoana ancheta politieneasca nu este confortabila. Este posibil ca persoana in cauza sa fi comis o infractiune minora in timp ce altcineva comitea infractiunea pentru care este anchetata. Ce este de facut pentru a iesi din aceasta situatie?

Orice om are dreptul la tacere intr-o ancheta a politiei, numai cand a fost prins asupra faptelor nu mai are ce intreprinde in apararea lui! In acele momente de teama, de incertitudine, tot ce are de spus cel anchetat este sa solicite prezenta avocatului sau si o intrevedere cu acesta.

Un roman plecat sa lucreze in Israel este bine sa stie ca rezolvare probleme penale Israel de catre avocat Samy Ilie inseamna iesirea cu fata curata din ancheta si pregatirea apararii in fata instantei civile, in cazul in care politia inainteaza dosarul.

De ce Samy Ilie? Pentru ca este un avocat de incredere in Israel, castigandu-si acest statut prin cei 33 de ani de activitate bogata. Performantele sale sunt greu de egalat. In peste trei decenii de activitate a asigurat apararea in procese civile, in procese penale si in litigii financiare, fiind neobosit. A discutat in romana, in engleza si in ebraica pentru a pune la punct dosarele si pentru a lamuri atat clientii, cat si instantele.

Ca membru al Baroului Avocatilor din Israel a adunat in portofoliu sute de dosare castigate, dar este cel mai in masura sa se ocupe de cauzele penale pentru ca a avut in subordine 15 echipe de procurori si stie exact cum se lucreaza in sistem. A colaborat cu politia pentru binele statului si al cetatenilor sa duca la rezolvarea unor dosare grele ale unor criminali si oameni care au atentat la siguranta nationala, s-a dovedit un bun negociator cu infractorii pentru a descoperi secrete ce i-au servit in rezolvarea anchetei, s-a intrecut pe sine si viata personala a trecut in penumbra ca viata profesionala si cariera sa straluceasca.

Un om ca el atat  de bine pregatit, de empatic si de energic are in prezent doua birouri si un site web oficial, fiindca isi doreste sa isi puna experienta si stiinta in slujba celor care au nevoie.

Pe site-ul web, persoanele interesate gasesc adresele celor doua birouri din Romania si din Israel, numerele de telefon la care poate fi gasit, adresa de e-mail si un formular de contact care este foarte usor de completat si de trimis.

Dupa prezentarea realizarilor sale profesionale, pe site sunt oferite informatii despre serviciile pe care le ofera avocatul roman, atat conationalilor sai, cat si tuturor cetatenilor europeni care au probleme in Israel.

Problemele de natura penala pot sa apara nu neaparat din vinovatie, ci din diferentele culturale, religioase si juridice si din lipsa de comunicare sau o comunicare defectuoasa intre persoana anchetata si autoritati.

Tocmai de aceea, un roman anchetat de politie il suna pe Samy Ilie si refuza sa vorbeasca in lipsa acestuia. Este esential ca o persoana nepriceputa in domeniul legilor sa nu ia decizii de una singura pentru ca isi complica situatia.

In astfel de situatii este bine ca tot omul sa isi aminteasca replica din filme in care cel anchetat este avertizat ca tot ceea ce declara poate fi folosit impotriva sa.

Persoanele care stiu ca vor fi anchetate de politie este bine sa actioneze din timp: sa il sune pe maestru, sa stabileasca o intalnire si sa ii solicite consultanta. Orice intarziere este in defavoarea lor. Cu Samy Ilie se poate discuta deschis: este o persoana de incredere si un excelent profesionist, in plus, iubeste romanii si s-a dedicat ajutorarii acestora.

La fel se procedeaza in cazul unui proces de orice natura. Consultanta nu este amanata pana in ultima zi ca Samy Ilie sa aiba timp sa se pregateasca.

Exista o speranta si pentru cei aflati in arest, iar romanii care au trecut prin aceasta experienta stiu acest lucru. Maestrul poate expedia o scrisoare de gratiere  presedintelui tarii si minunea se poate infaptui.

Esential este sa se faca tot ce tine de un avocat pentru rezolvarea problemelor cleintului sau! In toate hotararile instantelor apar brese, iar daca acestea sunt semnalate este posibil ca oficialitatea care are puterea sa dispuna corectarea erorii judiciare de pe urma careia un om are de suferit.

Persoanele care au nevoie de un certificat de buna purtare care sa le permita sa avanseze pot obtine unul tot datorita interventiei lui Samy Ilie care va solicita stergerea din cazier a unei fapte clasate de politie.

O aparare buna va fi pregatita si in cazul falsificarii unor documente, acuzatiei de imigrare ilegala, de luare sau dare de mita.

Oamenii sunt supusi greselii si uneori platesc scump pentru greselile lor. Din pacate, in acele momente cruciale ale vietii lor sunt parasiti de toata lumea. Avocatul Samy Ilie ramane alaturi de cel care este anchetat, arestat pedepsit pe drept sau pe nedrept.

In dosarele penale prezenta avocatului este salvatoare, dar nu a unui avocat obisnuit, ci a uni avocat incercat, care are sute de lupte in instante la activ.