You are currently viewing Sfaturi pentru petrecerea copiilor de la 1 la 10 ani

Sfaturi pentru petrecerea copiilor de la 1 la 10 ani

  • Reading time:10 mins read

Planificarea unei petreceri pentru copii înseamnă idei grozave. Așa că profitați de lista pe care am făcut-o mai jos! Asigurați-vă că aruncați o privire la toate vârstele, deoarece multe dintre sfaturi vor funcționa pentru orice petrecere pentru copii!

1-a aniversare

1) Teme populare de petrecere pentru copii – Elmo, Animale de fermă, Abby Caddaby, One Is Fun, Lady Bug
2) Bubble Machine în loc de divertisment live – copiii mici iubesc bulele.
3) Păstrați petrecerea scurtă. 1 1/2 oră este maximul pentru o petrecere pentru copii la această vârstă.
4) Dacă la petrecere sunt doar bebeluși, atunci aceștia nu pot juca jocuri de petrecere, dar adulții pot avea câteva jocuri de petrecere pentru adulți. Îi vei face pe toți să râdă.
5) Bineînțeles că veți face o mulțime de poze ale băiețelului/fetei și ale invitaților, dar nu uitați să fotografiați decorațiunile și tortul. Este o idee bună să le fotografiați pe ambele înainte de a începe petrecerea. Vrei dovezi pentru toată munca grea!

2 aniversare

1) Teme populare de petrecere pentru copii – Yo Gabba Gabba, Petrecere cu prăjituri, Micul Einstein, Circ, Unicorn
2) Muzica – Copiii iubesc muzica la aceasta varsta. Redați muzică populară pentru copii pe care o vor recunoaște (Hot Dog, Hot Diggity Dog de la Mickey Mouse Club, tema muzicală pentru Little Einstein, cântecul Sesame Street) și urmăriți cum dansează copiii!
3) Păstrați petrecerea scurtă. 2 ore este maxim.
4) Planificați petrecerea în funcție de temperamentul copilului dumneavoastră. Dacă copilul tău este puțin timid, invită câteva rude și păstrează-l simplu. Dacă copilul tău este un animal de petrecere și iubește atenția, atunci invită-ți prietenii și familia.
5) Joacă jocuri simple precum Simon Says, Ring Around the Rosie și Duck Duck Goose.

3 aniversare

1) Teme populare pentru petreceri pentru copii – Hot Wheels, MAȘINI – Filmul, Backyardigans, Go Diego, Dora the Explorer
2) Implicați-vă copilul. Lasă-l să aleagă tema sau ajută-l să facă invitații. La această vârstă copiilor le place să fie de ajutor.
3) Alegeți momentul corect – O petrecere devreme până la mijlocul după-amiezii este bine. Până târziu după-amiaza, cei mici devin de obicei nervoși.
4) Animator – La această vârstă puteți lua în considerare divertismentul live. Unele alegeri bune sunt un spectacol de păpuși, un magician, modelarea baloanelor sau un pictor de fețe.
5) O altă idee grozavă de petrecere a zilei de naștere este să te îmbraci! Copiilor le place să se îmbrace la această vârstă. Oferiți o zonă cu niște haine vechi în care copiii se pot juca. Le va plăcea această activitate.

4 aniversare

1) Teme populare de petrecere pentru copii – Prieteni dinozauri, pompier, petrecere prințesă, club Mickey Mouse, Madagascar
2) Planificați în avans – Copiii de astăzi au programe încărcate. Între diferitele cursuri și date de joacă, unii copii sunt rezervați cu luni în avans. Prin urmare, asigurați-vă că le oferiți părinților celor mai apropiați prieteni ai copilului dumneavoastră data petrecerii cu mult timp înainte.
3) Proiecte de meșteșuguri – La această vârstă, copiii sunt capabili să preia direcția și să participe la proiecte de meșteșuguri. Iată o idee distractivă – Aveți un spectacol de artă! Furnizați o zonă cu rechizite pentru artizanat, cum ar fi autocolante, sclipici, creioane, markere, vopsea (lavabilă), lipici, hârtie de construcție, curățători de țevi și orice altceva pot folosi pentru a crea o capodoperă. Agățați-le lucrările de artă și judecați arta. Acordați un premiu fiecărui copil pentru ceva unic legat de arta lor, cum ar fi cea mai bună utilizare a culorii, cel mai bun desen al unui copac și așa mai departe.
4) Copiilor le place paradele și ce ar putea fi mai distractiv decât participarea la propria lor paradă. Rugați-i pe copii să-și formeze propria paradă furnizând instrumente muzicale (tobe, maracas, clopote etc.) și streamere. Rugați copiii să mărșăluiască în jurul zonei de petrecere cântând cântece populare pentru copii sau cântecul de ziua de naștere!
5) Copiii la această vârstă (de fapt orice vârstă) au multă energie. Asigurați-vă că aveți suficiente activități planificate pentru a-i ține ocupați.

5 ani de naștere

1) Teme populare de petrecere pentru copii – Buzz Lightyear, Vrăjitorul din Oz, Petrecere de meșteșuguri, Petrecere pirați, Scooby Doo
2) Deoarece copilul dumneavoastră este la școală acum puteți planifica o sărbătoare la școală, precum și o petrecere acasă.

3) Pentru o petrecere la școală aduceți cupcakes (rețineți că unele școli vor permite doar alimente cumpărate din magazin). Distribuie câte o pungă mică de bunătăți pentru fiecare copil, care conține bomboane și o jucărie mică.
4) Pentru o petrecere acasă, puneți copiii să facă bijuterii din paste. Rugați copiii să picteze paste (orice pastă cu o gaură în ea va funcționa). Când se usucă, pot trece fire prin paste și le pot purta!
5) Asigurați-vă că primiți contribuția copilului atunci când vine vorba de planificarea petrecerii. La această vârstă copilul tău va fi încântat să-și vadă ideile încorporate în petrecere.

6 ani de naștere

1) Teme populare de petrecere pentru copii – gimnastică, karate, petrecere de bucurie, Nascar, petrecere cu misiune spațială
2) La această vârstă poate doriți să luați în considerare o petrecere pentru copii pentru băieți sau pentru fete. După vârsta de 5 ani, fetele vor de obicei să facă activități diferite față de băieți. Nu este necesar să aveți o petrecere specifică genului, dar poate ușura puțin planificarea.
3) La această vârstă vă puteți gândi să organizați o petrecere pentru copii la destinație. Copiilor le plac petrecerile în locuri distractive, cum ar fi locuri de joacă interioare, studio de gimnastică, studio de karate sau Build a Bear.
4) Dacă aveți o petrecere pentru copii acasă și vremea vă permite, luați în considerare o închiriere de petrecere, cum ar fi o casă de sărituri sau o groapă de mingi. Copiii de la această vârstă pot petrece ore întregi sărind sau jucându-se într-o groapă de mingi.

8 ani de naștere

1) Teme populare pentru petreceri pentru copii – bowling, Barbie, fotbal, baseball, baschet, skateboard

2) Aceasta este singura vârstă la care poți planifica o petrecere cu cifra opt! Faceți un tort în formă de opt – Luați 2 prăjituri rotunde și tăiați centrul folosind un pahar (prăjiturile congelate funcționează cel mai bine). Puneți cele 2 prăjituri împreună pentru a forma o figură în opt. Organizați petrecerea la un patinoar unde copiii pot exersa patinaj artistic în opt.
3) O petrecere la destinație este o idee bună și la această vârstă. Luați în considerare American Girl, Dave și Busters sau Bowling.
4) Organizați o petrecere de meșteșuguri. Oferiți tot felul de meșteșuguri pentru ca copiii să le facă, poate fi la fel de simplu ca să construiască cu lut sau Lego sau să picteze imagini pentru a crea bijuterii și a construi modele. Faceți mai multe activități diferite, astfel încât copiii să se poată mișca. Asigurați-vă că aveți ajutor cu supraveghere, poate deveni agitat.
5) Nu uitați să fiți entuziast cu fiecare activitate și să cântați multă muzică. Entuziasmul tău îi va face pe copii entuziasmați de orice activitate, iar muzica îi pune mereu în mișcare!

9 aniversare

1) Teme populare de petrecere pentru copii – Star Wars, Glamour Girls, Hawaiian Luau, Harry Potter, Transformers
2) Dacă aveți un cowboy sau o fată în devenire, încercați o petrecere pentru cai. Oferiți copiilor bandane sau pălării de cowboy când ajung, serviți mâncare occidentală, cum ar fi pui la grătar sau burgeri în stil occidental. Faceți o plimbare cu poneiul acasă sau, dacă este posibil, duceți copiii la un grajd.
3) Iată câteva idei unice pentru divertisment live – artist de caricatură, karaoke, un tobogan cu apă, cântăreț hip hop sau country, personaje costumate, comedian pentru copii, imitator (cum ar fi un imitator Hannah Montana), artist temporar tatuator (întreabă părinții mai întâi ), ventriloc, artist de tricou cu aerograf, animale vii.
4) Decorarea cupcakes este o activitate distractivă pentru copii. Furnizați cupcakes deja gătiți împreună cu fixine, cum ar fi glazură (câteva arome diferite), stropi, bomboane și gel de scris. Permiteți copiilor să decoreze cupcakes și apoi vor putea să-și mănânce creațiile!
5) Fetelor le place să se joace adulte la această vârstă, așa că organizați o petrecere cu ceai pentru fete. Fie găsește o locație care are ora ceaiului, fie fă-o la tine acasă. Spune-le fetelor din invitație să se îmbrace și apoi să servească ceai și sandviciuri cu crusta tăiată. Discutați despre ritualul din spatele băutării ceaiului, cum ar fi să vă puneți migăcul!

10 ani

1) Teme populare de petrecere pentru copii – Hanah Montana, Twighligt, Wizards of Waverly Place, American Idol, Jonas
2) Aceasta este o vârstă ideală pentru a sărbători ziua de naștere a copilului tău la un parc de distracții. Invită câțiva prieteni. Copiii vor fi suficient de mari sau suficient de înalți pentru a intra în multe dintre plimbări. Și cei mai mulți dintre copii probabil au experimentat până acum un parc de distracții și știu la ce să se aștepte.
3) Planificați o petrecere de ciocolată. Ce copil nu iubește ciocolata? O petrecere cu ciocolată este simplu de planificat, deoarece totul este ciocolată, cum ar fi tortul de ciocolată, ciocolată, favoruri, delicii de ciocolată, fondue de ciocolată sau chiar o fântână de ciocolată.
4) Un loc minunat pentru a obține favoruri pentru fetele la această vârstă este Claires sau orice magazin de accesorii similar. Puteți ridica tone de accesorii ieftine, cum ar fi cleme, barete și bijuterii.
5) Planifică o petrecere feminină pentru fiica ta. O petrecere pentru fete ar presupune manichiură și pedichiură, împreună cu gustări și un film distractiv pentru fete, cum ar fi Jurnalele prințesei. Aveți câteva jocuri sau timp de joacă cu Barbie și fiicei tale îi va plăcea!