Un artificiu stilistic atemporal care se găsește tot mai des pe articolele de damă

  • Reading time:3 mins read

Rochiile au fost dintotdeauna un element de bază în garderoba femeilor, oferind versatilitate și eleganță pentru nenumărate contexte. Imprimeurile de pe rochii adaugă o notă de unicitate și personalitate, permițând purtătoarelor să se exprime prin alegerile lor vestimentare. Am fi tentați să credem că rochiile cu imprimeu sunt greu de integrat în ținute și că de foarte multe ori, ar fi mai bine să le ocolim, însă dacă știm cum să le alegem, acestea sunt foarte ușor de purtat.

Imprimeuri florale

Acestea sunt, fără îndoială, printre cele mai populare din lumea modei. De la flori delicate și până la variante mai îndrăznețe, imprimeurile florale oferă o gamă largă de opțiuni potrivite pentru orice preferință. Sunt adesea asociate cu feminitatea și romantismul, motiv pentru care sunt perfecte pentru evenimentele din timpul primăverii sau al verii și pot fi ușor integrate într-o ținută pentru o ieșire casual în oraș.

Animal print

Timp de ani de zile, aceste imprimeuri au fost preferatele designerilor de modă, datorită aspectului lor exotic și atrăgător, adăugând o notă de farmec și îndrăzneală oricărei ținute. Cele mai comune variante sunt leopardul, zebra, ghepardul și șarpele, însă pot fi găsite pe diferite stiluri de rochii, de la rochii mulate și rochii maxi și multe altele.

Imprimeuri abstracte

Acestea sunt inspirate din mișcarea de artă cu același nume și reprezintă un amestec de culori, forme și linii care nu au un subiect clar.  Un lucru interesant este faptul că pot fi foarte variate, oferind o notă unică și artistică oricărei rochii din garderoba ta și sunt perfecte pentru femeile care doresc să iasă în evidență și să adopte un look mai avangardist.

Dungi și carouri

Un imprimeu clasic care a rămas popular de-a lungul anilor este cel care îmbină dungile și carourile. Dungile pot fi subțiri sau groase, orizontale sau verticale și pot avea mai multe culori sau doar două nuanțe contrastante. Pe de altă parte, carourile se caracterizează prin linii care se intersectează și pot fi îmbinate în diferite culori și dimensiuni, iar ambele modele sunt versatile și pot fi îmbrăcate cu ușurință în funcție de ocazie.

La astridshop.ro ai la dispoziție o mulțime de rochii cu imprimeuri, de la unele mai elegante, la variante mai diafane, pline de culoare! Te invităm să descoperi colecția și să alegi rochiile tale preferate, care ți se potrivesc și care sunt perfecte pentru nenumărate contexte. Pe lângă gama variată, vei fi întâmpinată și de un raport calitate – preț excelent, produsele fiind foarte bune, plăcute la atingere, rezistente, cu un aspect impecabil, în timp ce prețurile sunt pentru toate buzunarele.