5 motive să alegi MLM ca distribuitor principal de consumabile și echipamente medicale

  • Reading time:4 mins read

Reușita procedurilor medicale depinde în mare măsură de calitatea echipamentelor și consumabilelor utilizate, iar din acest motiv în dotarea instituțiilor trebuie acordată mare atenție fiecărei achiziții. Ai siguranța calității și rezistenței la cel mai înalt nivel atunci când alegi să cumperi de la distribuitori acreditați care respectă toate standardele impuse de domeniul medical. Opteaza pentru consumabile medicale de la MLM Medical!

MLM este distribuitor autorizat în România

MLM funcționează pe piața consumabilelor medicale din țară respectând cu strictețe toate normele de siguranță și calitate impuse, fiind distribuitor autorizat de astfel de produse de peste 15 ani. În tot acest timp portofoliul de produse s-a diversificat și variantele oferite au fost îmbunătățite pentru a satisface nevoi variate pentru orice instituție medicală, de la cabinet de familie, până la clinici private. 

Ai garanția calității și siguranței la utilizare

În conturarea ofertei de produse, MLM ține cont de standarde stricte de calitate și siguranță pentru a putea garanta rezultate optime și o utilizare fără probleme. Materialele utilizate sunt alese cu mare atenție, în timp ce tehnologii de ultimă generație au fost utilizate pentru a asigura un nivel de performanță cât mai înalt pentru fiecare consumabil propus. 

Poți alege dintr-o gamă variată de consumabile medicale 

Portofoliul de produse MLM Medical este foarte variat pentru a putea răspunde tuturor cerințelor medicale. Găsești aici tot ce ai nevoie pentru a derula cu succes proceduri minore sau intervenții medicale serioase în condiții optime. De la plasturi și pansamente de diferite dimensiuni, la mănuși, măști și folii de incizie chirurgicala, toate sunt disponibile într-o gamă variată. 

Beneficiezi de prețuri foarte avantajoase

Pe site-ul MLM vei găsi oferte variate, adaptate după nevoile și bugetul fiecărui spital în așa fel încât toate să poată atinge un nivel optim de pregătire pentru întâmpinarea pacienților. Raportul calitate-preț este calculat corect și costul per bucată per consumabil este foarte accesibil. De asemenea, pentru achiziționarea unor cantități mari de consumabile medicale poți beneficia de reduceri importante care se aplică automat la coș în momentul în care ești pe punctul de a finaliza comanda.

Ai parte de livrare rapidă și posibilitatea de a încheia contracte pe termen lung

Promptitudinea este una dintre principalele valori care diferențiază MLM de alți distribuitori de echipamente medicale. Poți plasa oricând o comandă, având garanția livrării în doar câteva ore, ceea ce înseamnă că devine partener de încredere chiar și în situațiile de criză. De asemenea, pentru consumabilele care necesită aprovizionare constantă, poți încheia contracte de lungă durată prin care să programezi livrări curente ale unor cantități variabile, pentru a aproviziona stocurile periodic și a evita astfel riscul epuizării lor. 

MLM Medical – partener de încredere pentru orice instituție medicală!