You are currently viewing Activități pentru tineret, implicați-vă copiii!

Activități pentru tineret, implicați-vă copiii!

  • Reading time:4 mins read

Majoritatea activităților grupurilor de tineri sunt sprijinite pentru a planifica, implementa și evalua proiectele la care vor participa, astfel își organizează și implementează activitățile. Unii sunt afiliați la biserică, iar alții afiliați la comunitate.

Obiectivul principal al majorității grupurilor de tineri este acela de a amenaja și a organiza programe și activități pentru vacanțele de vară. Multe dintre programe au date și ore publicate pentru întâlniri și pentru a stabili orele exacte la care programele vor fi implementate.

Este de remarcat faptul că aceste activități pentru tineret se încadrează în contextul planurilor de înființare a unui capitol pentru tineret și a unei baze de date pentru tineret. Activitățile noastre de tineret promovează valorile noastre și ajută la construirea de prietenii pe tot parcursul vieții. Dezvoltarea și promovarea activităților pentru tineret este o parte importantă a majorității bisericilor.

Voluntarii sunt esențiali pentru succesul acestor proiecte de activități pentru tineri. Vă rugăm să verificați informațiile despre activitățile săptămânale pentru tineri din zona dumneavoastră. Ministerul Activităților pentru Tineret se concentrează pe dezvoltarea tinerilor pentru a fi lideri, gânditori și planificatori.

Evenimente legate de tineret au loc în toată țara în fiecare lună. Cooperările de tineri în cadrul –și cu alți parteneri externi, îmbunătățesc foarte mult activitatea multor Societăți Naționale. În activitățile pentru tineret, scopul este de a le arăta copiilor din toată țara care este potențialul lor și apoi de a merge alături de ei în timp ce încearcă să-l atingă. Jucătorii de tineret, care au cel puțin 9 ani și sunt capabili să joace competitiv, sunt eligibili pentru echipele de călătorie ale turneului. Tinerii din clasele a 3-a și a 4-a se adună pentru activități pentru tineret o dată pe săptămână.

În majoritatea zonelor rurale ale Americii și împreună cu unele dintre grupurile de tineret sponsorizate religios. Studenții sunt sponsorizați de cooperative electrice – cooperative care se angajează să educă tinerii din mediul rural din America despre America și despre rolul pe care cooperativele electrice îl joacă în dezvoltarea comunităților rurale puternice.

Participarea la ceea ce se numește Turul Tineretului este o modalitate excelentă de a învăța despre această mare națiune, de a dezvolta abilități de conducere, de a obține o mai bună înțelegere a cooperativelor electrice și de a face prietenii care vor dura dincolo de an. Elevii aplică în fiecare toamnă și sunt selectați în decembrie, înainte de turneul pentru tineret din acel an.

Dacă aveți pasiuni sau hobby-uri pe care doriți să le împărtășiți cu tinerii în timpul unui singur eveniment sau în mod continuu, sau împărtășiți un interes în domeniile menționate mai sus, vă rugăm să contactați liderii. În acest scop, dorim, de asemenea, să îmbunătățim rețelele între grupurile active de tineri la nivel regional, național și internațional.

În intervențiile noastre pentru activități pentru tineret ne așteptăm să avem rezultate excelente pentru majoritatea acestora. Munca în grup implică discuții, alimentație sănătoasă, sesiuni de gătit, proiecte de teatru, sesiuni de mentorat între colegi, dans și muzică. Acestea sunt strângeri de fonduri și vor ajuta la sprijinirea grupului nostru de studenți și adulți

Beneficiarii direcți vor fi grupul țintă în general, în special tinerii care participă la uniuni studențești și alte grupuri/organizații de tineret înființate și inițiate cu potențial de dezvoltare.

Pe scurt, este ușor pentru tine și prietenii tăi să te implici în activități pentru tineret, indiferent de locul în care te-ai afla. Există multe grupuri în orașe, precum și multe altele în zonele rurale. Un singur lucru de făcut, implică-te. Dacă nu puteți găsi cu ușurință un grup, sunați la o biserică sau o cooperativă electrică din apropiere, fiecare ar trebui să vă poată îndrepta în direcția corectă și, prin urmare, veți dezvolta prietenii pe tot parcursul vieții. În plus, aveți cea mai bună vacanță de vară pe care ați avut-o vreodată.