You are currently viewing Crearea unui mediu sigur pentru ca copiii să se joace și să învețe

Crearea unui mediu sigur pentru ca copiii să se joace și să învețe

  • Reading time:5 mins read

Este responsabilitatea noastră să creăm medii sigure pentru copiii noștri în care să se poată juca și învăța. Una dintre provocările cu care ne confruntăm este cum să-i menținem pe copii distrați și mulțumiți. În acest articol, vom analiza utilizarea covoarelor și covoarelor de joacă ca metodă de a crea zone de joacă sigure, sigure și distractive.

Covoarele pentru copii s-au îmbunătățit considerabil, iar unul este răsfățat de alegere. Covoarele și covoarele care sunt folosite pentru copii și zonele de joacă au fost fabricate astfel încât să fie durabile, sigure pentru copii și ușor de curățat. Covoarele de joacă sunt disponibile într-o varietate de modele, culori și forme.

Tipuri de zone de joacă pe care le puteți crea:

Camera puzzle-urilor
Creați o zonă de joacă distractivă folosind covoare puzzle, puzzle-uri pentru copii și jocuri puzzle. Acest tip de zonă de joacă îi va distra pe copii ore întregi și vor învăța despre forme, iar coordonarea mâinilor și ochilor lor se va îmbunătăți.

Camera de călătorie
Permiteți copiilor să călătorească prin lume în imaginația lor, creând o cameră tematică de călătorie. Folosiți unul dintre covoarele de joacă cu tematică atlasului mondial, diagramele lumii pe pereți și jucăriile educaționale. Jocurile pot fi jucate pe baza locațiilor de pe atlas, iar copiii pot învăța despre lume, diverse culturi și propria lor unicitate.

Camera pentru copii
Camerele cu tematică orașului și orașului sunt ideale pentru băieți. Se pot juca cu mașinile lor de jucărie și pot folosi drumurile imprimate pe covoare. Seturile și blocurile de construcție Lego pot fi folosite cu mare succes pentru a distra copiii și a le permite să-și creeze propriile orașe. Lasă-i să-și înființeze propriile magazine și să joace actorie.

Camera Artistului
Fiecare copil este un artist în sine. Foi de hârtie albă, creioane colorate, lut, vopsea pe bază de apă și covoare pentru copii tematice cu creioane pot crea o zonă în care copiii pot construi, picta, desena și crea. Permiteți copiilor să se exprime, să se distreze și să-și îmbunătățească încrederea în sine.

Camera Alfabetului
Zonele de joacă cu tematică alfabetică sunt excelente pentru copiii care învață să citească și să scrie. Folosiți covoare de joacă cu tematică alfabetică, cărți cu alfabet și jocuri de cuvinte pentru a vă distra copiii. S-a dovedit prin studii că copiii absorb și rețin mai multe informații atunci când se joacă.

Camera numerelor
Este copilul tău următorul Einstein? Creați o cameră tematică cu numere plină cu jocuri, covoare și jucării care se bazează pe numere. Copiii vor învăța cum să adună, să scadă, să înmulțească și să împartă în timp ce se distrează.

Camera animalelor
Este important ca copiii să învețe despre natură și despre toate tipurile diferite de animale din această lume prețioasă a noastră. Covoarele de joacă cu tematică de animale, jucăriile cu animale și jocurile pe tema animalelor pot crea o zonă de joacă grozavă unde copiii pot învăța despre natură și animale. Lăsați copiii să urmărească DVD-uri educaționale sau să le citească povești legate de animale și rugați-le să identifice animalele de pe covoare și postere.

Sala de sport
Implicați-l pe tata și rugați-l să ajute la crearea unei săli de joacă cu tematică sportivă pentru copii. Sunt disponibile covoare pentru copii cu tematică de baseball, fotbal și sporturi multiple. Umpleți camera cu o varietate de jocuri și jucării cu tematică sportivă. Așezați pe pereți postere cu eroi sportivi și permiteți copiilor să-și aleagă proprii eroi.

Covoare crestine
Creați o cameră de joacă în care copiii să învețe despre Hristos și să se distreze în același timp. Sunt disponibile o mare varietate de covoare cu tematică bucurie și creștină. Citiți copiilor voștri din Biblie și rugați-le să deseneze imagini legate de poveste.

Este posibil să se creeze zone de joacă pentru copii prin utilizarea de postere, imagini, covoare pentru copii, jocuri și jucării. Copiii vor putea să învețe și să se joace simultan într-un mediu sigur și securizat. Cu varietatea de covoare pentru copii, covoare de bucurie și covoare pentru copii disponibile pe piață, le puteți schimba orice într-o zonă de joacă uimitoare pentru copii. Investește în copiii tăi și în viitorul lor creând zone de joacă în care aceștia pot învăța, se pot distra și pot fi unici.