You are currently viewing De ce sa alegi tigara electronica de unica folosinta?

De ce sa alegi tigara electronica de unica folosinta?

  • Reading time:3 mins read

Vapatul a fost dintotdeauna o alternativa mult mai buna pentru fumat insa faptul ca este un lucru nou, necunoscut, ar putea tine fumatorii inraiti la distanta. Daca inca nu esti sigur daca iti place sau ti se potriveste, insa vrei sa incerci, fara o investitie majora, tigara electronica de unica folosinta este solutia. Alege Elf Bar cu 600 de pufuri si ai garantat echivalentul a trei pachete clasice de tigari la mai putin de jumatate de pret!

Care sunt avantajele vapatului?

Chiar daca esti un fumator practicant de multi ani sau abia acum pasesti pe acest drum, cu siguranta beneficiile pe care le vei descoperi alaturi de o tigara electronica te vor convinge ca aceasta varianta este cea ideala pentru tine.

Substante mai putin daunatoare

Spre deosebire de formula tutunului, cea a lichidului pentru tigara electronica este una mult mai blanda pentru sistemul respirator si intregul organism. S-a redus semnificativ numarul substantelor cancerigene si foarte periculoase, rezultand o varianta mult mai putin nociva.

Absenta fumului

Fumul obtinut prin ardere a fost inlocuit cu abur produs prin incalzirea tutunului. Deci, densitatea gazului inhalat este mult mai joasa, fapt ce garanteaza o presiune mai redusa asupra plamanilor.

Control asupra cantitatii de nicotina

Nicotina este compusul principal care provoaca dependenta de fumat. La fel ca oricare alta substanta similara, intreruperea brusca a administrarii poate provoca efecte adverse, tocmai de aceea procesul trebuie realizat treptat. Cu ajutorul tigarilor electronice, acest lucru devine foarte simplu, avand posibilitatea de a schimba periodic concentratia. Treptat, vei putea ajunge in punctul in care valoarea continuta va fi atat de mica incat nu va mai avea nicio putere asupra corpului si creierului tau, reactia chimica specifica fiind eliminata complet.

De ce sa optezi pentru un Elf bar de la Voore?

Exista nenumarate forme de tigari electronice, de dimensiuni, culori si moduri de functionare diverse, insa Elf Bar se pliaza cel mai bine pe o gama larga de nevoi si preferinte ale clientilor.

Varianta mult mai economica

Cel mai important avantaj pe care il confera, dincolo de cele pentru sanatate, se concretizeaza sub aspect financiar. Un singur dispozitiv asigura utilizarea continua, echivalenta a doua sau chiar trei pachete clasice de tigari, in timp ce pretul este similar cu cel al unui singur pachet.

O varietate de arome

Si din punct de vedere senzorial un Elf Bar este mult mai ofertant. Cu fiecare dispozitiv poti experimenta o alta aroma, la o alta intensitate. Fructele, menta, deserturile preferate, influente orientale sau tropicale, pe toate le vei gasi in oferta Voore.