You are currently viewing Merita sa investiti in roboti curatatori de piscina?

Merita sa investiti in roboti curatatori de piscina?

  • Reading time:5 mins read

Curatarea piscinei poate insemna multa munca. Este necesar, pe langa filtrarea, aspirarea si perierea peretilor si a fundului. Acest lucru poate dura mult timp, consumand ore care ar putea fi petrecute in alta activitate.

Tehnologia, ca intotdeauna, vine in ajutorul oamenilor. Instrumentele disponibile pe piata tind sa reduca munca si costurile de curatare a piscinei.

Una dintre aceste solutii este robotul cu vid, un mic echipament capabil sa faca minuni! Aspiratorul robot este un echipament programat pentru a aspira si a peria complet o piscina intr-o anumita perioada, in functie de dimensiunile locului si de modelul masinii. Forma sa seamana cu cea a unui vehicol agricol, cu roti, perie si covoras.

Robotul poate urca si curata singur peretii, permitand scurgerea rapida a apei atunci cand este scos din piscina. Pentru ca mecanismul sa functioneze, trebuie doar sa apasati un buton.

Pe langa dimensiunile reduse si greutatea redusa, micul robot ofera mai multe caracteristici si avantaje. De exemplu, este usor de manevrat si poate fi curatat cu usurinta. De asemenea, poate efectua o scanare completa a locului. Unele modele au dubla tensiune.

Vedeti mai jos principalele avantaje ale aspiratorului robot pentru curatarea piscinei:

-Ofera periaj activ si aspirare eficienta (peria se invarte mai repede decat banda de alergare).

-Are cicluri de curatare in functie de model (1 ora jumate, 2 ore, 4 ore).

-Admite dimensiuni diferite (piscine cu 12, 15 sau 25 de metri lungime).

-Are un cablu de alimentare lung.

-Cablul de alimentare nu se onduleaza.

-Retine de pana la 4 ori mai multa murdarie decat un aspirator traditional.

-Are un filtru dublu (murdarie grosiera si murdarie fina).

-Afiseaza 2 ani garantie.

-Nu iroseste apa sau substante chimice (de exemplu, clor), asa cum este de obicei cazul cu aspirarea traditionala.

Un aspirator pentru curatarea piscinei este acel tip echipament care indeparteaza din apa toate resturile care se acumuleaza pe fund. Adica de fiecare data cand simtiti nevoia sa va curatati piscina.

Un aspirator traditional trebuie sa fie manipulat de catre voi in acelasi mod ca un aspirator obisnuit de casa. Insa,  exista roboti care fac treaba curatand podelele camerelor din locuinta ta, si este posibil sa faci acelasi lucru si cu piscina ta. Adica, aspiratorul robot face toata munca de curatare a murdariei care este scufundata fara ca tu sa fii nevoit sa-ti petreci timpul pe el. Doar pune-l in apa, asigura-te ca ramane in priza si astepteapta ca treaba sa fie terminata.

In practica, ceea ce se intampla este ca se misca pe fundul si peretele piscinei, tragand apa murdara pe o parte si eliminand-o curata pe de alta parte. In timp ce se intampla acest lucru, murdaria este retinuta in interiorul dispozitivului si nu re-contamineaza apa.

Avand in vedere durabilitatea si eficienta sa, ofera un raport cost-beneficiu excelent, deoarece asigura economii la facturile de energie, apa si produse chimice pentru piscine.

S-ar putea sa existe o investitie mai mare in avans in comparatie cu o masina de curatat cu aspiratie sau automata pentru piscina, dar beneficiile merita investitia suplimentara.

Robotul aspirator de piscina are un motor electric care actioneaza si creeaza aspiratie. Prin urmare, functioneaza independent de pompa piscinei si este complet autonom. Functioneaza ca un aspirator pe care il folosim in casele noastre. Diferenta este ca lucreaza intr-un mediu diferit.

Robotul aspirator pentru piscina aspira resturile din piscina si le retine in interiorul masinii. Filtrele asigura ca apa curata circula inapoi in piscina. Majoritatea aspiratoarelor robotizate pentru piscine au perii rotative care disloca algele si murdaria incapatanata, care este indepartata de roti sau sine.

Robotul aspirator de piscina care foloseste sine este cel mai bun pentru cataratul pe pereti si curatarea celor mai dure colturi.

Exista un model de robot aspirator de piscina care scaneaza piscina si determina cea mai eficienta modalitate de a curata piscina in cel mai scurt timp. Modelele sofisticate vor avea o memorie si isi vor actualiza constant datele pentru a-si imbunatati capacitatile de fiecare data cand lucreaza.

Majoritatea acestor roboti piscina – www.piscineservice.ro ofera cicluri programabile, astfel incat sa puteti programa robotul sa curete la un moment convenabil. Alte functii includ cicluri personalizate de curatare a piscinei.

Acestea pot include cicluri de curatare care seteaza robotul sa curete doar podeaua, peretii sau linia de plutire. Unele vor avea un mod de curatare rapida care nu va curata piscina la fel de intens, dar o va face intr-o perioada mult mai scurta de timp.

Avantajele majore ale uni robot pentru curatea piscinei!

Economie de energie: Robotul aspirator al piscinei functioneaza independent de sistemul de filtrare al piscinei, eliminand nevoia de a pompa apa prin metri de conducte pentru filtrare.

Economie de apa: robotul aspirator al piscinei filtreaza singur apa, reducand infundarea sistemului de filtrare a piscinei, ceea ce se traduce prin mai putine spalari in contra.

Economii de substante chimice: Aspiratorul pentru piscina indeparteaza murdaria si resturile in loc sa le depoziteze in sistemul de filtrare al piscinei, care altfel produce apa mai tulbure care necesita substante chimice pentru curatare.

Robotul aspirator de piscina este de departe cel mai eficient . Ei pot face fata oricarui tip de resturi aspirandu-le direct in propriul filtru. In plus, au propria lor tehnologie inteligenta care ii ajuta sa stapaneasca orice forma sau dimensiune a piscinei.

Un robot aspirator de piscina nu ajuta doar la curatare, ci ajuta si la circulatia apei, asigurand o apa mai curata si mai sanatoasa de fiecare data.