O scoala de dans cu vechime si rezultate excelente

  • Reading time:5 mins read

Sunt nationalitati recunoscute pentru scoala lor de dans cu experienta si cu rezultate excelente obtinute de catre cursanti. Spectatorii urmaresc cu entuziasm numarul prezentat, iar daca prezentatorul nu ar anunta tara de provenienta a trupei, ei, cei care au vizionat spectacolul, pot spune fara greseala de unde sunt dansatorii.

Si romanii sunt in topul tarilor cu traditie, iar acest lucru se datoreaza:

-instructorilor cu pregatire superioara;

-exigentei scolii care organizeaza cursurile;

-rabdarii si empatiei instructorilor;

-ofertei generoase de cursuri, oferta care acopera 100 % intreaga plaja a solicitarilor.

Cei care doresc sa se inscrie la cursurile de dans, sa intre pe site-ul Dancevision si sa analizeze oferta de la categoria: Cursurile si serviciile scolii noastre de dans.

Clubul a fost infiintat din anul 2006, iar cursantii pot alege cursurile dedicate incepatorilor, avansatilor sau cele de excelenta care vizeaza obtinerea performantei. Un lucru este cert: orice persoana trebuie sa stie sa danseze: hora, sarba, braul, dans modern si un vals sau un tangou.

In viata apar atat de multe ocazii in care oamenii trebuie sa isi dovedeasca talentul de dansatori, incat sunt obligati sa se inscrie la cursurile de dans pentru incepatori, daca nu isi doresc mai mult.

Este de neconceput ca la nunta sa, mirele sa stea pe scaun sau sa invoce numeroase pretexte si sa nu se prinda in hora alaturi de oamenii care l-au onorat cu prezenta la nunta. Mireasa va onora toate invitatiile la dans care i se fac din politete.

Multi parinti sunt constienti ca micutii lor trebuie sa invete sa danseze, de aceea ii inscriu de la 4-5 ani la cursurile de dansuri moderne sau populare ca acestia sa fie apti sa danseze expresiv la serbari si banchete, la aniversari, nunti si petreceri. Dansul este una dintre cele mai frumoase arte, fiindca ii permite celui care o practica sa se miste in ritmul muzicii care ii place si sa o traiasca la maximum.

Cei care s-au inscris la cursurile de dans sau si-au inscris copiii au motivat alegerea lor  prin urmatoarele argumente:

  1. Dansul este si sport si cei care il practica isi mentin sanatatea.
  2. Tinuta unui dansator bun este deosebita si va fi admirat si pe strada pentru modul in care merge, isi tine capul sus, priveste inainte si isi scoate pieptul in fata. Un dansator bun care a exersat indelung nu se uita niciodata la picioare: el pare ca pluteste.
  3. O persoana care nu danseaza este posibil sa gaseasca un partener de viata care se misca divin in ritmul muzicii. Relatia lor va fi afectata de faptul ca unul dintre parteneri nu stie sa danseze.
  4. Cand toata lumea danseaza, dansatorii se simt excelent,  dar cel care nu stie sa faca un pas pe ritmul muzicii se va simti stingher.
  5. Dansatorii se adapteaza mult mai usor. Au capacitatea de a-si face prieteni, de a se orienta in spatiu, deci au multe de castigat.

Persoanele care doresc sa se inscrie la cursurile de dans pot intra pe site-ul clubului pentru ca aici gasesc:

-informatii despre club si despre instructori;

-cursurile care se organizeaza si alte servicii care pot fi solicitate;

-tarifele;

-programul si locatiile;

-importanta dansului mirilor.

-datele de contact la care se pot face programarile. Pe site exista trei numere de telefon la care se pot cere informatii si solicita programari, o adresa de e-mail si formularul de contact care se completeaza online, apoi se expediaza.

In cel mai scurt timp, reprezentantii clubului ofera raspuns la solicitarile sau la intrebarile vizitatorilor site-ului.

Exista grupe de copii incadrate la categoria incepatori la care isi pot inscrie parintii copiii, daca vor sa plece cu baze corecte in arta dansului in viata.

Pretul celor 8 sedinte este de 180 de lei, ceea ce inseamna foarte putin raportat la beneficii. Dar copiii care au urmat deja cursurile pentru incepatori nu sunt obligati sa intrerupa perfectionarea lor in ale dansului, fiindca au la dispozitie cursuri pentru semi-avansati si pentru avansati.

Tinerii si adultii au la dispozitie cursuri pentru performanta. Persoanele timide se pot inscrie la lectii private mai intai si dupa inregistrarea progresului si invingerea timiditatii pot trece la categoria la care se incadreaza, luand lectii cu intreaga grupa de cursanti. Este bine si ca instructorul sa se ocupe individual de anumiti cursanti, dar si ca acestia sa interactioneze cu alti cursanti in cadrul grupei.

O persoana atenta invata si de la profesorul sau, dar si de la colegi. In acest club, dansul mirilor este pregatit atent, in cadrul celor 6 sedinte care costa 150 de euro. Exista posibilitatea ca o firma sa solicite inscrierea angajatilor sai la cursurile de dans sau prezenta unor profesionisti care sa danseze la petreceri.

Si mirii pot avea un moment de dans realizat de catre profesionisti, daca solicita acest serviciu. Cei care nu au o sala la dispozitie pentru organizarea unui eveniment, pot sa solicite una reprezentantilor acestui club si in acelasi timp si echipamente de sonorizare.

Fiindca dansatorii sunt de regula supli, clubul ofera persoanelor care au nevoie consultanta nutritie si cursuri fitness.

O oferta bogata, gandita in interesul tuturor vizitatorilor site-ului, indiferent de varsta si de nivelul la care doresc sa danseze sta la dispozitia romanilor pe site-ul clubului infiintat in 2006, iar lumea este pe deplin multumita.

O scoala de dans cu vechime si cu instructori de nota 10 se reflecta in realizarile ei. Mii de cursanti de la Dancevision evolueaza deja pe scena si succesul lor este rasunator.