You are currently viewing Puricii din apartament trebuie sa dispara

Puricii din apartament trebuie sa dispara

  • Reading time:5 mins read

Ciupiturile puricilor fac sa apara pe toata pielea pete rosii. Spriteni, usori, avand posibilitatea sa se ascunda sau sa se faca nevazuti, fiind confundati cu tesaturile inchise la culoare sunt printre cele mai suparatoare insecte. Prezenta lor in casa si pe hainele unei persoane este un adevarat stigmat al rusinii. O musca, un tantar mai pot fi trecute cu vederea, dar plosnitele si puricii nu!

Persoanele care au purici in apartamente se tem ca de pe hainele lor sa nu sara in public inconfundabila insecta neagra. Da, pot foarte bine sa intre puricii si in apartamente, medicii veterinari spun acest lucru, iar caile sunt multiple. Se pot preciza oricand doua dintre ele.

  1. Este suficient ca in familie sa existe un iubitor de animale si sa se opreasca sa mangaie pisicile de pe strada. Pe degetele sale se iau oua de purici sau chiar purici care ajung in casa si se inmultesc repede. Cel mai rau este cand in casa exista o pisica, fiindca ea se umple prima de purici.
  2. Copiii se pot aseza pe bancile sau pe iarba unde cainii vagabonzi au lasat aceste insecte. Pe o piele frageda de copil, ciupiturile de purici par niste alergii si parintii se vor speria in mod sigur.

Puricii se inmultesc repede, nu pot fi prinsi cu mana, fiindca scapa si nu se recomanda sa se dea in casa cu diferite spray-uri otravitoare. Cea mai eficienta metoda este solicitarea unei dezinsectii a apartamentului companiei 3d-deratizarecompleta.ro.

Aceasta companie pastreaza confidentialitatea privind datele solicitatilor de servicii, dar si referitor la serviciile solicitate. Dar sunt multe vesti bune pentru cei care au nevoie de specialistii acestei firme.

Prima veste consta in faptul ca pot fi chemati sa rezolve o urgenta. In locuinta de la bloc in care se afla copii si o pisica la vederea primului purice se impune solicitarea serviciilor de dezinsectie.

Din cauza tuturor insectelor din casa somnul nu mai este dulce si odihnitor, ci devine agitat. Puricii ciupesc la fel de tare ca tantarii si pot introduce in sangele pe care il sug si in piele diferiti microbi, asa se explica aparitia alergiilor.

Cand echipa operativa a companiei 3d-deratizarecompleta.ro se prezinta la adresa indicata si realizeaza o dezinsectie ca la carte pentru purici, in casa nu vor mai veni mult timp nici tantarii, furnicile, mustile sau gandacii de bucatarie.

Parintii nu au motive sa se teama pentru copiii lor, fiindca substantele utilizate nu sunt daunatoare pentru oameni, ci numai pentru insecte. Recipientele ramase sunt stranse atent de catre echipa si depozitate in locuri sigure, acolo unde nu pot polua nici solul, nici subsolul sau panza freatica.

Calitatea serviciilor si siguranta celor care locuiesc in imobilul respectiv dupa deratizare, dezinfectie sau dezinsectie este garantata de multimea certificarilor Iso si a avizelor.

A doua veste buna consta in extinderea zonelor de actiune ale companiei. Daca pana nu demult specialistii actionau numai in Bucuresti si in Ilfov, in prezent si-au extins activitatea in orasele: Ploiesti, Pitesti si Giurgiu.

De asemenea, este bine de stiut ca preturile nu sunt asa de mari si ca incep de la 150 de lei. Programul de lucru lung este stabilit tot in  favoarea persoanelor care au nevoie de deratizari, dezinsectii si dezinfectii. Se lucreaza de luni pana vineri, incepand cu ora 8, pana la ora 20. Sunt 12 ore de activitate intensa a acestor oameni priceputi si neobositi care isi doresc sa lase in urma lor case perfect curate si imobile fara daunatori, indiferent de destinatia acestora.

Profesionistii angajati in lupta cu insectele, cu soarecii, cu bacteriile, virusii si ciupercile lucreaza si sambata si duminica de la ora 8 la ora 16.

Oamenii pot descoperi viespi in gospodariile lor foarte aproape de intrarea in casa si nu pot sta cu acest pericol care ameninta pe toti din familie. Nimeni din familie nu isi poate asuma distrugerea lor, fiindca lucrurile pot scapa de sub control si insectele nervoase pot face prapad.

Cel mai sigur este sa se solicite o interventie de urgenta profesionistilor acestei companii care sunt echipati corespunzator, au instrumente eficiente, substante de cea mai buna calitate si abilitatea de a efectua aceste operatiuni de curatire a unui spatiu de daunatori.

Sigur ca nicio casa, oricat ar fi de sigura nu ramane imuna la acesti paraziti.

Gargarite, tantari, muste, gandaci de bucatarie se streacoara pe sub pragul de la intrare, vin de sus sau din apartamentul de jos sau sunt aduse din afara in locuinta.

Este bine de stiut ca echipa de specialisti poate actiona oriunde: in parcuri si in gradini sau in curtile caselor, in cinematografe, in hoteluri si restaurante, in licee si facultati sau gradinite. Toate spatiile tranzitate de oameni se impune sa fie igienizate sub acest aspect ca sanatatea sa nu fie pusa in pericol.

In farmacii, in depozitele de aparatura medicala si in cabinetele medicale sunt necesare dezinfectii, dezinsectii si deratizari periodice. Diversificarea serviciilor se datoreaza deceniului de activitate neintrerupta pe piata serviciilor din Bucuresti si din Ilfov si cererilor clientilor care au fost satisfacute. Echipa este empatica fata de toti oamenii care se simt amenintati, deranjati in casele lor de acesti oportunisti care cauta hrana, caldura si adapost, le gasesc si aduc in schimb multi microbi.

Poate ca in curand compania va deschide reprezentante pe intreg teritoriul tarii, fiindca peste tot este nevoie de interventiile sigure ale acestor specialisti.

De un deceniu, 3d-deratizarecompleta.ro castiga toate razboaiele cu insectele, cu rozatoarele si cu microbii ca oamenii sa stea linistiti in casele lor si sa lucreze fara grija la birou.