You are currently viewing Un salariu care permite orice

Un salariu care permite orice

  • Reading time:5 mins read

Se spune ca tinerii sunt frumosi toti pentru ca au de partea lor tineretea si puterea. Multe priviri se vor intoarce dupa fata frumoasa, cu plete roscate ca frunzele care se asorteaza perfect cu toamna. Cine nu si-a dorit cel putin o data in viata o geaca galbena, portocalie sau maronie pe care sa o poarte la ceas de toamna si sa o asorteze cu o geanta din piele fina de aceeasi culoare?

Geaca galbena, asortata cu pantaloni negri si bluza neagra, pantofi din piele fina galbeni si geanta galbena. Galbenul este o culoare solara, generoasa, luminoasa, care inveseleste si lumea care nu are in garderoba cateva piese galbene pierde enorm.

Intr-un articol scria ca un barbat nu a putut niciodata sa o uite pe una dintre iubitele sale care se asorta cromatic cu anotimpul si avea numai lucruri elegante si scupe.

Din pacate insa, sunt tinere care nu isi permit nici geaca galbena la care viseaza, nici perechea de ghete sau de pantofi din piele de care are neaparata nevoie.

Multi tineri sunt foarte tristi si se simt complexati ca nu sunt bine imbracati ca altii de seama lor. Acest lucru se intampla fiindca nu au un venit sigur si apeleaza inca la alti membri ai familiei carora le cer bani pentru haine si incaltaminte.

Pe de alta parte, salariile sunt individuale si nu pot acoperi nevoile a trei-patru persoane, plus pe cele ale casei.

In magazine sunt atatea tentatii, incat este greu sa le priveasca o persoana care nu are bani! Pantofi cu toc, pantofi fini din piele si comozi, cu talpa joasa sau cu talpa ortopedica, pantofi din piele cu  imprimeuri florale multicolore, pantofi negi, bej, crem, rosii, verzi, albastri, galbeni si albi stau aliniati in vitrine, iar pe picior se asaza divin. Tinerii iubesc stilul sport, dar si imbracamintea si incaltamintea sport de calitate sunt scumpe.

Anuntul: videochat angajeaza apropie tinerii de tot ceea ce isi doresc in viata.

Salariul de debutant in domeniu este de 10 000 de lei, aceasta suma fiind suficienta pentru indeplinirea tuturor dorintelor, daca tanarul este orientat.

Un angajat care primeste lunar o suma asa de generoasa se poate gandi la urmatoarele aspecte:

-nu poate sa o cheltuiasca exclusiv pe haine, pe incaltaminte si parfumuri, fiindca asta inseamna risipa. Isi poate cumpara doua-trei tinute pentru serviciu si una de ocazie pe luna si se poate opri. Mai sunt si alte lucruri de facut cu banii.

-un salariu sigur si asa de mare poate suporta doua rate lunare: una pentru casa si alta pentru masina ca in cel mai scurt timp tanarul respectiv sa se realizeze pe deplin.

-cel putin 1000 de lei lunar trebuie sa mearga intr-un cont sau sa fie investiti pentru zilele nefaste.

-orice om sa aiba grija sa se distreze in sensul constructiv al cuvantului: sa mearga in excursii, sa se duca la restaurant, fiindca viata este foarte scurta.

Un alt sfat este acela ca nu trebuie sa existe prejudecati legate de prestarea unei anumite activitati sau de faptul ca un salariu de 10 000 de lei pe luna inseamna studii peste studii si conditii greu de indeplinit puse de angajator.

Oamenii trebuie sa fie increzatori in ei insisi si in propriile lor forte, altfel se condamna singuri la plafonare.

Sunt locuri de munca atat de comode si de atractive din aproape toate punctele de vedere, incat nu trebuie sub nicio forma sa fie ratate. Exista ocupatii care presupun lucrul intr-o camera separata cu aparatura moderna, intr-un cadru de vis. In studio este cald si bine, echipa de la locul de munca este la dispozitia celor care sunt noi in sistem si totul decurge frumos.

In timp ce anumiti oameni lucreaza prin zapada, prin ger si ploaie, acesti rasfatati ai soartei stau la adapost, intr-un par confortabil, lucrand in caldura si curatenie.

Locul de munca al fiecaruia tine de alegere si de curajul pe care il are fiecare om. Important este ca persoana care isi vinde forta de munca sa fie sigura ca este angajata legal, ca se poate baza pe asigurarea medicala si pe vechime in munca.

Angajatorii atenti ofera bonusuri si multe oportunitati care fac ca veniturile sa creasca si eforturile salariatilor sa fie mai usoare. Sunt de apreciat firmele care ofera ceaiul, cafeaua, apa si sucul, dar si pauze de relaxare, dar si mai de apreciat sunt angajatorii care ofera premii substantiale angajatilor care obtin rezultate excelente la locul de munca.

Si in Romania exista patroni care dau ca premii:

-apartamente de lux, mobilate si dotate cu tot ceea ce este necesar ca proprietarul sa se poata muta in ele cand doreste;

-masini puternice care atrag toate privirile si in trafic, dar si in parcare;

-excursii exotice accesibile celor foarte bogati. Angajatorii ambitiosi isi doresc din tot sufletul ca salariatii care lucreaza pentru ei sa faca parte din categoria celor mai bogati oameni din tara;

-vouchere de cumparaturi de la magazinele exclusiviste.

In afara premiilor, patronii prezentati mai sus negociaza cu dezvoltatorii ca salariatii lor sa poata cumpara locuinte direct de la acestia, fara sa mai achite taxe inutile si le obtine de asemenea, masini de lux pe care sa le poata cumpara in cel mai eficient sistem de leasing.

Tinerele care aplica la posturile disponibile la Money-studio isi pot face si operatii estetice cu plata in rate la cele mai bune clinici din tara.

Dupa cum se poate vedea, salariul de 10 000 de lei este completat de cadouri, de premii si de bonusuri si ii permite celui care il incaseaza indeplinirea tuturor dorintelor care se pot realiza cu bani.