You are currently viewing Sotii Grigoriu, avocati romani renumiti la CEDO
Law should know concept, The lawyer explained to the client to plan the case in court.

Sotii Grigoriu, avocati romani renumiti la CEDO

  • Reading time:5 mins read

Romania se poate mandri cu avocati foarte cunoscuti la CEDO, specialisti care au castigat zeci de procese pentru clientii lor. Pe de o parte, activitatea lor reprezinta un castig pentru romani, in timp ce pe de alta parte, performantele lor reprezinta o pierdere pentru stat, daca se au in vedere despagubirile de milioane de euro pe care tara a fost condamnata sa le achite celor nedreptatiti.

Dincolo de banii pierduti de statele condamnate, castigul spiritual nu poate fi contestat, fiindca orice act de dreptate inseamna:

-respectarea legilor de catre toti cetatenii, indiferent de pozitia acestora;

-mai multa prudenta in luarea unor decizii;

-triumful demnitatii asupra oricarei forme de mistificare a adevarului.

Sotii Grigoriu pot fi gasiti la adresa online https://www.consultanta-cedo.ro/, iar pe pagina Casei de Avocatura Grigoriu & Grigoriu se ajunge de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Potentialii clienti care doresc o programare pentru consultanta nu sunt obligati sa se deplaseze de la domiciliu la unul dintre sediile firmei, ci ii pot contacta pe acesti avocati renumiti in tara si in lume telefonic, prin adresa de e-mail sau prin intermediul formularului de comanda.

Acesti avocati actioneaza ca o echipa, de aceea sunt de neinvins in procesele din instantele din tara sau in cele admise la CEDO.

Ce gaseste un viitor client pe site-ul acestei Case de Avocatura?

Prezentarea parcursului profesional al sotilor Grigoriu ca realizarile lor sa fie cunoscute pe deplin. Este vorba de realizarile din tara, dar si de realizarile de la CEDO. Fiecare victorie pentru clientii lor a fost obtinuta cu mari sacrificii si cu multa munca. Avocatii Grigoriu cunosc perfect legile si stiu perfect sa pregateasca dosarele pentru a fi admise la Curtea Europeana de Justitie.

Vizitatorul site-ului gaseste acolo zeci de dosare finalizate cu victorie categorica la CEDO. S-a demonstrat ca drepturile cetatenilor romani au fost incalcate si instanta europeana a decis plata unor despagubiri care sa rascumpere nedreptatea.

Refuzul audierii unui martor reprezinta incalcarea unui drept, fiindca acel martor ar fi putut face lumina in cazul respectiv. O judecata pripita poate condamna un om la 3-5 ani de inchisoare sau chiar mai mult, transformandu-l intr-o victima. Timpul irosit in arest, in conditii inumane si degradante nu poate fi compensat de nimic, dar o suma generoasa de bani poate indulci situatia celui care a pierdut zadarnic 5 ani din viata fara sa fie vinovat.

Sotii Grigoriu dau dovada de multa empatie fata de clientii lor si uneori accepta cazuri, chiar daca nu exista articole de lege pe care sa le invoce in actiunea depusa la CEDO.

Asa a fost cazul unui detinut care s-a comportat exemplar si a cerut sa fie invoit pentru a-si conduce mama pe ultimul drum si a fost refuzat, pe motiv ca legea nu prevede un asemenea drept. Comportamentul ireprosabil al detinutului  in arest  a generat un precedent: i s-a dat dreptate, iar statul roman a fost condamnat la plata a zeci de mii de euro ca despagubire.

Alte cazuri speciale? Rapirile internationale au fost transferate in zona „intereselor copilului” sau „domiciliu obisnuit al copilului.”

Oamenii privesc interventia unui avocat bun ca fiind providentiala in stabilirea adevarului si pentru dreptatea lor sunt gata sa dea cat li se cere.

Tratamentele degradante din inchisori au fost si ele condamnate la CEDO, iar persoanele care le-au suportat au primit sume insemnate de la statul roman.

Este bine ca o persoana care a fost condamnata pe nedrept sa fie despagubita in acest mod, iar banii sa ii asigure subszistenta pana in momentul in care va fi din nou acceptata de societate si va reusi sa se integreze cu succes.

Din pacate, cei din afara se grabesc sa ii eticheteze negativ pe cei aflati in arest, fara sa se gandeasca la faptul ca acolo se poate ajunge si din cauza unor erori judiciare. Oamenii pot comunica pe site cu sotii Grigoriu in romana si in engleza, acestea fiind cele doua limbi oficiale in care cei doi comunica perfect.

Acesti avocati au aparat atat romani, cat si cetateni straini carora li s-au incalcat drepturile sau care au avut firme si afaceri in Romania sau in spatiul U.E.

In afara proceselor de la CEDO care au in vedere incalcarea drepturilor omului, sotii Grigoriu au aparut in fata unor instante de drept civil, economic sau administrativ, unde au castigat procese pentru cei care i-au angajat.

Asistenta juridica si contractele pot fi oferite in limba romana, dar si in limba engleza.

Sotii Grigoriu sunt cei care au aparat clientii romani de bancile care au marit enorm dobanzile si costurile creditelor, incalcand contractele.

Este bine sa se stie totul despre realizarile acestor aparatori ca romanii care au nevoie sa le solicite ajutorul.

Experienta de peste 20 de ani a acestor specialisti isi spune cuvantul si se concretizeaza in construirea unei aparari fara cusur.

Este de apreciat si transparenta acestor avocati onesti in comunicarea sistemului de plata. Informatii despre cazurile castigate la CEDO si dosarele admise, dar si despre tipologiile onorariilor sunt afisate pe site.

Romanii care au suferit nedreptati nu trebuie sa isi piarda speranta pentru ca au acces la datele de contact ale ascestor specialisti in justitie europeana si pot solicita oricand o consultanta.

Cu toate ca au succes, sotii Grigoriu raspund cu promptitudine maxima oricarei cereri formulate de catre un anumit cetatean. Programarile pentru consultanta sunt prompte, iar preluarea cazului se face conform dorintei clientului si timpului avut la dispozitie.

Drumul la CEDO al unui dosar cu o hotarare definitiva data in tara nu este greu, daca de cazul respectiv se ocupa sotii Grigoriu.